I dag er vi i Daxap og Kiddy stolte og sitter med følelsen av å være privilegert. Vi har gledet oss til å dele med dere at Anders Krohn gjennom sitt Amerikanske selskap Lemmus Lemmus LLC nå kommer inn som investor og styremedlem i Daxap!

Anders er en ressursperson med lang erfaring som gründer i USA og har arbeidet frem markedsførings prosjekter for noen av verdens største selskaper. Som en sosial entreprenør ønsker vi i Daxap å utgjøre en forskjell i det norske samfunnet. Vi ønsker å bidra til et inkluderende samfunn der alle får tilgang på samme informasjon på tvers av språk-og kulturforskjeller. Å inkludere alle deler av samfunnet mener vi vil være en viktig faktor for en bedre integrering av minoritetsspråklige, der alle kan bidra til felleskapet.I likhet med oss i Daxap har Anders stor tro på at teknologi kan bidra til å utvikle en bedre hverdag for folk fra forskjellige bakgrunner og kulturer. -“Vi har alltid gjort det på denne måten” er en av de farligste tingene man kan si. Daxap er det klart at dere er fokusert på kontinuerlig forbedring gjennom prosesser, teknologi og bærekraftige løsninger. Det trenges mer enn noensinne i denne verden!, sier Anders.

Fun-fact: Visste du at Anders i mange år har drevet som raserbilsjåfør, vant det Amerikanske Formel 2000 mesterskapet i 2008, og har fått tilnavnet “The Viking” 🇳🇴 blant sine sjåfør-kolleger? Vi ønsker Anders hjertelig velkommen til oss i Daxap!