Apputvikling

Apputvikling kan være et kompleks økosystem, men vårt team sørger for at kunde- og brukeropplevelsen er ukomplisert og at programvarene er tilpasset behovene til et hvert tidspunkt.

Daxap AS tilbyr apputviklingstjenester for bedrifter som ønsker å utvikle en egen applikasjon for å forbedre sin digitale tilstedeværelse og tilby en mer personlig opplevelse for sine kunder og brukere.

Vårt team består av dyktige utviklere med lang erfaring innen apputvikling, og vi sørger for å levere programvare som er tilpasset dine behov og som gir en god brukeropplevelse. Vi jobber med alle større plattformer, slik at du kan nå dine kunder uansett om de bruker iOS, Android eller Windows.

Vi tar også hensyn til sikkerhet og personvern, og sørger for at din applikasjon følger gjeldende regler og retningslinjer.

Hvis du vil utvikle din egen applikasjon eller lære mer om våre apper, kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine behov og muligheter. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine ideer og forbedre din digitale tilstedeværelse.

Kiddy app

Kiddy-app er en samarbeid -og kommunikasjonapp for institusjoner med barn hvor flerspråklighet er et behov.

Vibori app

Med Vibori går du aldri glipp av en viktig oppdatering fra kommunen din igjen. Bla gjennom de siste nyhetene og hendelsene, velg dine interesser og få varsler til spennende aktiviteter fra organisasjoner du følger.

Frivi app

Frivi-app gjør det enkelt å organisere grupper, arrangementer, bookinger, kommunikasjon og samarbeid enten det er i en bedrift, en frivillig organisasjon eller en liten gruppe.

Norsk Luftfartsmuseum

Norsk Luftfartsmuseum appen er din guide til gode opplevelser

Her er noen spennende funksjoner:

  • Start på audio guidet tur
  • Se på 360 cockpit view
  • Skann QR kodene foran flyene og
  • Få fun facts, film, og historien om alle flyene I utstillingen