Vi er utrolig stolte av å kunngjøre at Daxap nå har oppnådd ISO 27001-sertifisering. Dette er en betydningsfull milepæl som understreker vårt engasjement for informasjonssikkerhet og beskyttelse av dine data.

Hva er ISO 27001?

ISO 27001 er den globale standarden for styringssystemer for informasjonssikkerhet (ISMS). På en enklere måte er det en streng ramme som hjelper oss med å holde dataene dine trygge og sikre. Den definerer beste praksis for å identifisere, håndtere og redusere risiko knyttet til informasjonssikkerhet.

Hvorfor er dette viktig?

🔐Kundetillit: ISO 27001 demonstrerer vår urokkelige dedikasjon til å beskytte dine sensitive opplysninger. Din tillit er vår høyeste prioritet.

📜Overholdelse: Å oppnå ISO 27001-samsvar sikrer at vi møter lovpålagte krav og bransjeregler, noe som gir deg fred i sinnet.

🌐Datasikkerhet: Konfidensialiteten, integriteten og tilgjengeligheten til dine data blir beskyttet gjennom strenge sikkerhetstiltak.

🚀Kontinuerlig forbedring: Vi forplikter oss til kontinuerlige forbedringer for å holde tritt med den stadig skiftende landskapet innen cybersikkerhet.

Vi ønsker å takke vårt dedikerte team som har jobbet hardt for å oppnå denne sertifiseringen. Det er en anerkjennelse av deres innsats og ekspertise.

Vi er ydmyke over å ha nådd dette målet, og vi lover å fortsette å investere i din trygghet og sikkerhet. Din tillit er hjørnesteinen i alt vi gjør.

Takk for at du er en del av vår reise mot en tryggere digital fremtid. 💻🔒